Jumala ilmestyi arjen keskellä

Jumalaan olen pienestä pitäen uskonut, ja Jeesuksesta kuullut, mutta en ollut koskaan ennen elänyt Herralle Jeesukselle. Jumala päätti 15.12.2009 noin klo 18.06 että nyt on muutoksen aika.

Olin kotona suihkussa, kun Jeesus kohtasi minut.

Huuhdoin hiuksiani suihkussa juoksevan veden alla silmät kiinni, jottei vesi menisi silmiin. Se oli tapahtumien alku. Yhtäkkiä en tuntenutkaan enää vettä, vaan olin jossakin muualla. Seisoin kapean tien alkupäässä puettuna.

Tien molemmin puolin seisoi pitkiin valkoisiin asusteisiin (kaapuihin ilman huppua) pukeutuneita parrakkaita henkilöitä; toisella puolen tietä kolme, toisella puolen kaksi. Samalla katselin niin kauas kuin silmä kantoi ja huomasin kaukana vuoria (2+2), jonne tie päättyi. Taivaan väri oli sinivioletista purppuraan ja punaiseen.

Henri Mäkinen.jpg

Silloin ne viisi henkilöä laittoivat kätensä ristiin ja painoivat päitään alaspäin. Silloin vähän matkan päästä heistä, eteeni saapui parrakas mies valkoisessa kaavussaan sanoen: "Tervetuloa!". Vastasin kuin apteekin hyllyltä: "Kiitos." Sen jälkeen vuoret alkoivat väistymään (2 vasemmalle ja 2 oikealle), ja tie aukeni. Tässä kohtaa en enää nähnyt ketään ihmistä tai ihmisen kaltaista missään.

 

Tämän jälkeen taivaalle syttyi kirkas valkoinen valo, jota pystyin katsomaan sokeutumatta. Se kasvoi niin, että lopuksi näkyi vain kirkkautta. Tuo kirkkaus ei ollut mitään auringonvalon kirkkautta vaan se oli paljon enemmän. Siinä ei ollut pelkoa eikä mitään pahaa. Vain syvää rauhaa, jossa kaikki lepäsi. Se oli loppuhuipennus kaikelle  - siinä hetkessä. Silloin avasin silmäni ja hämmästelin ääneti: "Mitä oikein tapahtui?!".  Kokeilin laittaa hämmästyneenä uudelleen silmäni kiinni, mutta mitään ei tapahtunut. Tein saman uudestaan mutta tuloksetta.

 

Myöhemmin vuoden 2010 keväällä ymmärsin, että tervetulotoivotuksen esittäjänä oli Jeesus. Patmoksen tilaisuudessa Turun VPK-talolla 8.3.2012 sain ymmärryksen koskien noita viittä henkilöä tien molemmin puolin. Ne ovat Jeesuksen minulle valtuuttamia suojelusenkeleitä!

Henri Mäkinen