Meistä

 

Olemme kodinomainen yhteisö joka on avoinna ihan kaikille. Toimintamme sai alkunsa keväällä 2014, kun perustettiin kristillinen yhdistys Kevätsateenkoti ry. Kutsunamme on alusta asti ollut, olla viemässä pelastuksen ilosanomaa eteenpäin, kaikkialle ja kaikille sekä olla rakentamassa kristittyjen välistä yhteyttä. Teemme aktiivisesti kristillistä katu-, päihde- ja kriminaalityötä, sekä toimimme vertaistukena elämän eri tilanteissa. Toiminta alueemme painottuu pääosin Turkuun ja sen lähikuntiin, vaikkakin myös mahdollisuuksien mukaan muuallekin.

Haluamme toimia paikkana, jossa tuetaan ja rohkaistaan jokaista löytämään omat vahvuudet, sekä ne lahjat, jotka vielä mahdollisesti ovat löytämättä.

Haluamme olla tarjoamassa "työkaluja", elämän eri haasteista selviämiseen sekä itsetunnon vahvistumiseen.

Meiltä löydät turvallisen sekä kannustavan ympäristön ja yhteisön, johon jokainen on tervetullut.

Keskeisimmät työmuotomme ovat:


* vertaistoiminta naisille ja miehille (mm. naisten/miestenillat, leirit sekä pienryhmät)
* katutyö (mm. Lämpöä Lähimmäiselle -tapahtumat kerran kuussa, Turun Vähätorilla)
* hengellinen työ (mm. kotikokoukset, hengelliset tilaisuudet sekä kristittyjen yhteyspäivät)
* vankilatyö (hengelliset tilaisuudet mm. Käyrän vankilassa)

* elintarvikejakoa (Joka päivä, sovitusti tarvitseville, sekä Lämpöä Lähimmäiselle tapahtumien yhteydessä)

* perhetyö (mm. koko perheen elämyksellisten tapahtumien ja retkien järjestäminen)Yhdistyksemme näkynä ja etsinnän alla, on löytää sopiva toimintamme toteuttamiseksi paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Haaveissamme tuo paikka olisi maatila, meren rannalla. Kutsunamme on auttaa erityisesti vapautuvia vankeja sekä eri riippuvuuksien kanssa kamppailevia ja toimia tukikohtana kristityille. Tähän tarkoitukseen oikeanlaisen paikan löytyminen on ensiarvoisen tärkeää. Kiitos jos meitä ja työtämme muistat rukouksin!

Kevätsateenkoti ry on SininauhaliitonOperaatio RuokakassinEvankeliointi ja vankilalähetys ry:n sekä Prison Fellowship Finland ry:n jäsenjärjestö. 

"Niin tuntekaamme, pyrkikäämme tuntemaan Herra: hänen nousunsa on varma kuin aamurusko, hän tulee meille kuin sade, kuin kevätsade, joka kostuttaa maan." Hoos. 6:3

Ylläpidämme Facebookissa myös ryhmää "Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa" jossa jokainen voi lahjoittaa itselleen tarpeetonta tavaraa tai etsiä vastaavasti kaipaamaansa. Liity ryhmään täältä.

Elintarvikejakelua Lämpöä Lähimmäiselle -tapahtumien yhteydessä Turussa sekä sopimuksen mukaan Maskussa. Ota tarpeen vaatiessa yhteyttä Mika Hedmaniin p. 0405059231. 

Mika Hedman

Marie Hedman

Katriina Hiippavuori

Kevätsateenkodissa on monta tekijää. Tulemme kaikki hyvin erilaisista taustoista ja olemme käyneet läpi erilaisia elämänkokemuksia.

Kaikkia meitä yhdistää kuitenkin se, että olemme löytäneet elämän tarkoituksen Jeesuksen Kristuksen tullessa elämäämme.

Olemme halunneet luoda  hengellisen ja kodinomaisen yhteisön, jonne jokainen on tervetullut.

Kevätsateenkoti ry

Pirttimäentie 29

21250 Masku

tiimi@kevatsateenkoti.fi

Lisää yhteystietoja täältä

© 2021 Kevätsateenkoti ry