Meistä

 

Olemme kodinomainen yhteisö joka on avoinna ihan kaikille. Toimintamme sai alkunsa keväällä 2014, kun perustettiin yhdistys Kevätsateenkoti ry. Kutsunamme on alusta asti ollut, kulkea lähimmäistemme rinnalla sekä olla viemässä pelastuksen ilosanomaa eteenpäin, kaikkialle ja kaikille sekä olla rakentamassa kristittyjen välistä yhteyttä. Teemme aktiivisesti katu-, päihde- ja kriminaalityötä, sekä toimimme vertaistukena elämän eri tilanteissa. Toiminta alueemme painottuu pääosin Turkuun ja sen lähikuntiin, vaikkakin myös mahdollisuuksien mukaan muuallekin.

Haluamme toimia paikkana, jossa tuetaan ja rohkaistaan jokaista löytämään omat vahvuudet, sekä ne lahjat, jotka vielä mahdollisesti ovat löytämättä.

Haluamme olla tarjoamassa "työkaluja", elämän eri haasteista selviämiseen sekä itsetunnon vahvistumiseen.

Meiltä löydät turvallisen sekä kannustavan ympäristön ja yhteisön, johon jokainen on tervetullut.

Keskeisimmät työmuotomme ovat:

* elintarvikejakoa (Joka päivä, sovitusti tarvitseville, sekä Lämpöä Lähimmäiselle tapahtumien yhteydessä)

* hengellinen työ (mm. kotikokoukset, hengelliset tilaisuudet sekä kristittyjen yhteyspäivät)
* vertaistoiminta naisille ja miehille (mm. naisten/miestenillat, leirit sekä pienryhmät)
* katutyö (mm. Lämpöä Lähimmäiselle -tapahtumat kerran kuussa, Turun Vähätorilla)
* vankilatyö (hengelliset tilaisuudet mm. Käyrän vankilassa)

* perhetyö (mm. koko perheen elämyksellisten tapahtumien ja retkien järjestäminen)Yhdistyksemme näkynä ja etsinnän alla, on ollut löytää sopiva tila toimintamme toteuttamiseksi paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Haaveissamme tuo paikka olisi maatila, meren rannalla. Kutsunamme on auttaa erityisesti vapautuvia vankeja sekä eri riippuvuuksien kanssa kamppailevia sekä toimia tukikohtana jokaiselle avun tarpeessa olevalle. Tähän tarkoitukseen oikeanlaisen paikan löytyminen on ensiarvoisen tärkeää.

Kiitos jos meitä ja työtämme muistat rukouksin!

Kevätsateenkoti ry on SininauhaliitonOperaatio RuokakassinEvankeliointi ja vankilalähetys ry:n sekä Prison Fellowship Finland ry:n jäsenjärjestö. 

"Niin tuntekaamme, pyrkikäämme tuntemaan Herra: hänen nousunsa on varma kuin aamurusko, hän tulee meille kuin sade, kuin kevätsade, joka kostuttaa maan." Hoos. 6:3

operaatioruokakassi.png
Sinl_logo_rgb_konvertoitu.png
Näyttökuva 2020-04-25 kello 19.31.46.p

Ylläpidämme Facebookissa myös ryhmää "Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa" jossa jokainen voi lahjoittaa itselleen tarpeetonta tavaraa tai etsiä vastaavasti kaipaamaansa. Liity ryhmään täältä.

Elintarvikejakelua Lämpöä Lähimmäiselle -tapahtumien yhteydessä Turussa sekä sopimuksen mukaan Maskussa. Ota tarpeen vaatiessa yhteyttä Mika Hedmaniin p. 0405059231. 

Mika_Ympyr%C3%83%C2%A4_edited.jpg

Mika Hedman

Marie_toinen_ympyr%C3%83%C2%A4_ei_tausta

Marie Hedman

Katriina_Ympyr%C3%83%C2%A4_ei_taustaa_ed

Katriina Hiippavuori

Kevätsateenkodissa on monta tekijää. Tulemme kaikki hyvin erilaisista taustoista ja olemme käyneet läpi erilaisia elämänkokemuksia.

Kaikkia meitä yhdistää kuitenkin se, että olemme löytäneet elämän tarkoituksen Jeesuksen Kristuksen tullessa elämäämme.

Olemme halunneet luoda  hengellisen ja kodinomaisen yhteisön, jonne jokainen on tervetullut.

IMG_9501.jpg
20200131_190336-01(1).jpeg