top of page

Miten tulla uskoon?

Jeesus rakastaa sinua ja ihan jokaista ihmistä! Hän kuoli ristillä, kärsi ja vuodatti verensä syntiemme tähden ja nousi kuolleista jotta me voisimme pelastua. Hänen kauttaan on meillä mahdollisuus saada uusi, ikuinen elämä ja pääsy Isän luokse taivaan kotiin. 
 
Jeesus sanoi: "Minä olen tie ja totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Joh.14:6)
 
Eräässä hengellisessä lastenlaulussa lauletaan: "Syntini kun hylkään ja tunnustan, silloin minä taivaan jo omistan. Uskomalla Herraan Jeesukseen, pääsen minä varmasti taivaaseen!"
 
Kun siis uskot Jeesukseen, tunnustat Hänelle syntisi ja vastaanotat Hänet elämäsi Herraksi sekä pelastajaksi niin olet saanut syntisi anteeksi ja tullut uskoon.
Mikä parasta, voit tehdä sen koska tahansa, missä tahansa! Avaat vain sydämesi oven ja pyydät Jeesusta tulemaan sisään...huuda Häntä avuksesi jo tänään, hän kyllä kuulee!

Onko Kevätsateenkoti tarkoitettu vain uskoville?

Kevätsateenkodin toiminta-ajatus on alusta asti ollut avata kotimme ovet ihan kaikille. Emme kysele taustaasi, ellet siitä itse halua kertoa. Voit tulla kerran tai useammin. Olitpa uskossa tai et, etsivä tai jo uskossa pidemmälle edennyt, olet aina lämpimästi tervetullut toimintaamme mukaan. Tarkoituksenamme on tuoda toivoa toivottomille, iloa ilottomille ja valoa pimeän keskelle sekä kertoa Jeesuksen Kristuksen muuttavasta sekä parantavasta rakkaudesta ja voimasta.

Haluatko kysyä meiltä jotain, ota rohkeasti yhteyttä! Ihmetellään elämää yhdessä!

bottom of page