top of page

Todistuksia Jeesuksen Kristuksen muuttavasta voimasta & rakkaudesta 

MikajaMarie
Katriina
Mika
markus__edited.jpg
Henri

Jeesus antoi uuden elämän, tulevaisuuden sekä toivon

"Olimme kantaneet turvattomuutta ja riittämättömyyttä jo lapsuudestamme saakka. Kamppailimme päihdeongelmien sekä avioliiton kriisien kanssa. Jeesus vapautti päihteistä sekä eheytti avioliiton. Elämä sai tarkoituksen ja uuden alun."

- Mika & Marie

 

lue lisää Mikan ja Marien tarinasta tästä.

Suorittaja löysi levon ja tyytyväisyyden

"Vapauduin suorittamisesta, katkeruudesta ja ainaisesta riittämättömyyden tunteesta -Jeesus toi toivon, vapauden ja ilon elämään. Olen saanut sydämeeni halun kohdata vankeja ja heikomassa asemassa olevia. Jeesus on muuttanut kivisydämen lihasydämeksi."

- Katriina

lue lisää Katriinan tarinasta ja todistus Youtubesta

Todistus Herran kantavasta voimasta

"Olen saanut huomata että Herra todella pitää omistaan huolen. Tässä on vasta pieni osa siitä mitä Herra on tehnyt ja mitä mahtavaa hän vielä tekeekään. Kiitetään Herraa, sillä hän on hyvä! Ja vaikka vastamäkeäkin on ollut, niin on pakko vaan todeta, että Herra on kääntänyt ne voitoksi."

- Mika

lue lisää Mikan tarinasta tästä.

Etsivä löysi ja kolkuttavalle avattiin

"Suurin, tärkein ja vaikein asia on olla rohkea ja antaa elämänsä Jeesukselle ja seurata häntä kaikessa. Sanon vaikeaa, koska meitä haastetaan koko ajan, jotta eksyisimme. Elämämme maailma ei ole helppo, mutta jos uskomme horjumatta Jeesukseen, hän ei meitä jätä, ei koskaan!.Vain Jumalamme tietää mitä hän on meille suunnitellut, joten rohkaisen kaikkia antamaan elämänsä Jeesukselle, meidän vapahtajallemme."

-Markus

lue lisää Markuksen tarinasta tästä.

Jumala ilmestyi arjen keskellä

"Tämän jälkeen taivaalle syttyi kirkas valkoinen valo, jota pystyin katsomaan sokeutumatta. Se kasvoi niin, että lopuksi näkyi vain kirkkautta. Tuo kirkkaus ei ollut mitään auringonvalon kirkkautta vaan se oli paljon enemmän. Siinä ei ollut pelkoa eikä mitään pahaa. Vain syvää rauhaa, jossa kaikki lepäsi. Se oli loppuhuipennus kaikelle  - siinä hetkessä."

-Henri

lue lisää Henrin tarinasta tästä.

image0 (1)_edited.jpg

Elämän tarkoitus ja merkitys löytyi

"Tämän kaiken seurauksena sain huomata – ja jossakin määrin ihan myös kokea, kuinka minun elämässäni oli kääntynyt aivan uusi lehti. Olin palannut rakastavan Isän luo, kotiin. Palannut juuri siihen minulle sopivaan tarkoitukseen ja merkitykseen, jota varten Jumala on luonut minut ja minusta juuri sellaisen kuin olen. Sain vihdoin todeta myös sen, että nyt, kun olen antanut elämäni langat omista käsistäni takaisin Jumalan käsiin, olen myös täydellisesti turvassa ovatpa elämän olosuhteet mitä tahansa."

-Nina

lue lisää Ninan tarinasta tästä.

IMG_2158.JPG

Annin todistus kasteesta

"Näin jälkeenpäin katsottuna ei ole ihme, ettei kasteelle meno aamulla tuntunut houkuttelevalta. Kukapa haluaisi kuopata itsensä lopulliseen hautaan? Eikä ole ihme, että aloin rantaan kävellessäni itkeä. Jokin tiedostamaton osa minussa tiesi pian kuolevansa. ”Nyt se sitten tapahtuu”. Ai mikä? Kuolema. Itse kun lähinnä ajattelin vain käyväni pulahtamassa raikkaan hyisessä merivedessä.

Itsestä luopuminen on rohkein päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Nyt ymmärrän, miten todellinen tämä päätös todella on. Kiitos Jeesus, että se sai vihdoin tapahtua. Sain antaa elämäni KOKONAAN sinulle. Näin on hyvä olla.

- Anni

lue lisää Annin todistus tästä.

bottom of page