Todistuksia Jeesuksen Kristuksen muuttavasta voimasta & rakkaudesta 

ei%20taustaa%20png_edited.png
Katriina_Ympyr%C3%83%C2%A4_ei_taustaa_ed
Mika%20Lehti%C3%B6%20ympyr%C3%A4_edited.
Henri_ympyr%C3%83%C2%A4_ei_taustaa_edite

Jeesus antoi uuden elämän, tulevaisuuden sekä toivon

"Olimme kantaneet turvattomuutta ja riittämättömyyttä jo lapsuudestamme saakka. Kamppailimme päihdeongelmien sekä avioliiton kriisien kanssa. Jeesus vapautti päihteistä sekä eheytti avioliiton. Elämä sai tarkoituksen ja uuden alun."

- Mika & Marie

 

lue lisää Mikan ja Marien tarinasta tästä.

Suorittaja löysi levon ja tyytyväisyyden

"Vapauduin suorittamisesta, katkeruudesta ja ainaisesta riittämättömyyden tunteesta -Jeesus toi toivon, vapauden ja ilon elämään. Olen saanut sydämeeni halun kohdata vankeja ja heikomassa asemassa olevia. Jeesus on muuttanut kivisydämen lihasydämeksi."

- Katriina

lue lisää Katriinan tarinasta ja todistus Youtubesta

Todistus Herran kantavasta voimasta

"Olen saanut huomata että Herra todella pitää omistaan huolen. Tässä on vasta pieni osa siitä mitä Herra on tehnyt ja mitä mahtavaa hän vielä tekeekään. Kiitetään Herraa, sillä hän on hyvä! Ja vaikka vastamäkeäkin on ollut, niin on pakko vaan todeta, että Herra on kääntänyt ne voitoksi."

- Mika

lue lisää Mikan tarinasta tästä.

Jumala ilmestyi arjen keskellä

"Tämän jälkeen taivaalle syttyi kirkas valkoinen valo, jota pystyin katsomaan sokeutumatta. Se kasvoi niin, että lopuksi näkyi vain kirkkautta. Tuo kirkkaus ei ollut mitään auringonvalon kirkkautta vaan se oli paljon enemmän. Siinä ei ollut pelkoa eikä mitään pahaa. Vain syvää rauhaa, jossa kaikki lepäsi. Se oli loppuhuipennus kaikelle  - siinä hetkessä."

-Henri

lue lisää Henrin tarinasta tästä.