top of page

Todistus Herran kantavasta voimasta

Olen kasvanut uskovassa perheessä, joten uskon asiat ovat olleet tuttuja minulle jo lapsuudesta asti. Uskon ratkaisun tein 12-vuotiaana kun päätin mennä kasteelle ja lähteä seuraamaan Herraa koko sydämelläni. Koulu aika oli elämäni vaikeinta aikaa. Minua kiusattiin lähes koko peruskoulu-ajan, koska olin hiljainen ja kiltti. Ilman Jeesusta sekä hyvää ja rakastavaa isoäitiäni en usko, että olisin selvinnyt. Hän kantoi minua rukouksin joka päivä.

Olen kokenut yhden ihmeparantumisen: Minulla oli epilepsian kaltaisia tajuttomuuskohtauksia, kun olin 8-10 -vuotias. Yhden kokouksen jälkeen menin rukouspalveluun ja kun puolestani rukoiltiin koin, että jotain tapahtui eikä sen jälkeen kohtauksia ole enää tullut. Kiitos siitä Herralle!

Lisäksi olen kokenut voimallista Herran huolen pitoa elämässäni. Minulla ja vaimollani Katilla oli paljon vaikeuksia suhteemme alkuaikoina; henkisiä ja taloudellisia ongelmia sekä jopa suoranaista uskon vainoa. Tällä hetkellä asiat ovat ihan toisin, sillä meillä on oma koti, ihana 8v-poika ja suhteemme on vain vahvistunut kaiken myrskyn keskellä. Olen pitänyt sellaisesta sanonnasta kuin: Rakkaus on kuin viini, se paranee vanhetessaan. Näin ainakin koen, että meille on käynyt. Tällä hetkellä takana on 13v. avioliitto. Se on todellakin suuri kiitos Herralle.

image0%20(2)_edited.jpg

Ihan alkuvaiheilla oli paljon haasteita, joten tässä on yksi esimerkki Herran huolenpidosta. Kerran kun meillä oli todella tiukkaa niin meidän uskovat ystävät vain ilmestyivät ovelle ruokakassien kanssa. Me emme olleet kertoneet, että meillä on vaikeaa; he olivat vain saaneet kehoituksen rukouksessa tulla meitä auttamaan.

Myös lukemattomia muita kertoja sen jälkeen Herra on lähettänyt monia uskovia ihmisiä avuksemme. Eräs tällainen kerta oli kun eräs ihana ystävä maksoi meille Israelin matkan. Olin kauan haaveillut, että pääsisin käymään Israelissa. Itsellä ei ollut mahdollisuutta siihen, joten vastaus tuli tämän hyvän ystävän kautta. Olen saanut huomata että Herra todella pitää omistaan huolen. Tässä on vasta pieni osa siitä mitä Herra on tehnyt ja mitä mahtavaa hän vielä tekeekään. Kiitetään Herraa, sillä hän on hyvä! Ja vaikka vastamäkeäkin on ollut, niin on pakko vaan todeta, että Herra on kääntänyt ne voitoksi.

Mika Lehtiö

bottom of page